Behandlingar

BEHANDLINGAR


I västvärlden kallar vi all behandling som inte tillhör den västerländska medicinen för alternativmedicinsk.

I tex Asien har det sättet att behandla sjukdomstillstånd och främja hälsan varit det primära i flera tusen år. Man främjar kroppens egen förmåga till självläkning genom zonterapi (se nedan), akupunktur (se nedan för öronakupunktur), kinesisk medicin som har ett eget sätt att diagnosticera och behandla, kost, massage mm.


Utmärkt att behandla med alternativmedicinska metoder är:

- Migrän

- Smärttillstånd

- Allergi

- Magbesvär

- Stress

- Sömnbesvär


Bokning av tid

Vid bokning av behandling eller frågor, skicka mail till bokatid@bhadrayoga.se.

zonterapi Bhadrayoga
öronakupunktur Bhadrayoga
reiki Bhadrayoga
klimakteriet Bhadrayoga

Foto: National geographic

ZONTERAPI

En alternativmedicinsk behandling där terapeuten masserar och trycker på under- och ovansida av foten. En behandling består i anamnes, där klient och terapeut samtalar om klientens tidigare sjukdoms- och hälsohistoria, själva behandlingen på fötterna och till sist en avslutning/diskussion om hur vi fortsätter behandlingen. Behandlingen utförs på torra fötter utan kräm eller olja och avslutas med insmörjning av fötter. För din och min skull kom gärna med rena fötter men utan kräm. En behandling tar ca 45-60 min.

Investering: 600kr/behandling

ÖRONAKUPUNKTUR

I öronen har vi reflexologiska punkter för hela kroppen. Nålar sätts i de aktuella punkterna och på så sätt behandlas olika delar i kroppen. Du sitter med nålarna i öronen 45-60 min, men kan under tiden vila, läsa en bok/tidning och dricka vatten/te/kaffe.

Investering: 600kr/behandling

REIKI

Reiki är en energihealingmetod med rötter i Japan. Genom att förflytta eller rikta energi påbörjas kroppens egen läkningsförmåga. Energin jobbar på de plan där den behövs. Du behöver inte göra något utan ta emot reiki.

Själva behandlingen utförs liggande, påklädd, med filtar och kuddar om du önskar. Jag placerar mina händer på eller strax ovanför vissa delar av din kropp. Tiden kan variera, upplevelsen av behandlingen likaså.

Efteråt samtalar vi en stund om dina och mina upplevelser.

Investering: 600kr/behandling.

KLIMAKTERIEBEHANDLING

I sena 30-/tidiga 40-årsåldern börjar den kvinnliga kroppen att ändra sin hormonproduktion. Denna förändring kan leda till diffusa symptom och är början på klimakteriet, det sk förklimakteriet.

Upplever du sömnproblem, ovanlig irritation, mensrubbningar, kraftig smärta vid mensblödning, ovanlig trötthet mm så kan detta vara tecken på förklimakteriet. Klassiska klimakteriesymptom såsom vallningar, håravfall och humörsvängningar kan också åtgärdas.


Med en gedigen kunskap inom alternativ medicin, zonterapi, öronakupunktur, reiki, Stark-genom-klimakteriet-certifiering och yoga så skräddarsyr jag din behandling.

Investering: 600kr/behandling.